Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Sponsors

De grote halfjaarlijkse schoonmaakactie is een vrijwillige samenwerking tussen honderden Vlaardingers en een aantal lokale organisaties. Op deze pagina vind je de bedrijven en organisaties die de VLD CLEANUP DAY sponsoren in de vorm van middelen en/of mankracht.

Wil jij ook een bijrage leveren aan de VLD CLEANUP DAY? GAAF! Mail jouw gegevens naar vlaardingenschoon@gmail.com dan kijken we snel naar de mogelijkheden!

VermiService: Elektrische ophaaldienst

Dennis Vermaas is de groenste hovenier van Vlaardingen! Zijn bedrijf werkt zo ecologisch en duurzaam mogelijk. Dennis sponsort elk jaar het elektrisch transport waarmee het zwerfvuil van de VLD CLEANUP DAY wordt opgehaald!

Houdijk Holland: Container op het terrein

Al het zwerfvuil van de VLD CLEANUP DAY wordt verzameld in een grote container. Elk half jaar biedt Houdijk Holland een stuk van het terrein aan, waar de container een week mag staan!

Dappere Britt: PR en marketing

De promotie en marketing van de VLD CLEANUP DAY wordt gesponsord door Dappere Britt. Eigenaar Britt Planken is een van de initiatiefnemers van de VLD CLEANUP DAY.

Minters opbouwwerk: Ondersteuning

De opbouwwerkers van Minters (en met grote dank aan opbouwwerker Abdel Ben Omar) zijn onmisbaar in de organisatie en uitvoering van de VLD CLEANUP DAY!

Gemeente Vlaardingen: Budget & ondersteuning

De support van Gemeente Vlaardingen is heel belangrijk voor de VLD CLEANUP DAY. Daardoor hebben we een website, kunnen we posters laten drukken en wordt het zwerfvuil naar Irado gebracht en gewogen!

Green Business Club Waterweg

De Green Business Club Waterweg zet zich in voor verduurzaming en vergroening van bedrijven in Maassluis, Schiedam en Vlaardingen. Met inzet van hun vele zakelijke contacten gaan mensen die in Vlaardingen werken zich nu ook inzetten voor een fikse schoonmaak van hun bedrijventerreinen. Weer een flinke groep opruimers erbij!

Albert Heijn Vlaardingen Centrum: Smulpakket voor vrijwilligers

Gezellig napraten over de VLD CLEANUP DAY doe je natuurlijk met iets lekkers. Albert Heijn Vlaardingen Centrum sponsort een smulpakket voor alle startlocaties!

Advertentie